Europa Conference League

Λουίς: «Άξιζε τη νίκη στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακός - Θέλουμε να φέρουμε την Άστον Βίλα σε έναν τελικό»

Ο Ντόουγκλας Λουίς τόνισε πως είναι καλός φίλος και έχει μιλήσει με τον Ροντινέι, οπότε γνωρίζει την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ντόουγκλας Λουίς ήταν ο μοιραίος για την Άστον Βίλα στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, αφού υπέπεσε σε πέναλτι με το οποίο οι Πειραιώτες έκαναν το 3-2, ενώ στο φινάλε αστόχησε από την άσπρη βούλα και το 4-2 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και με αφορμή τη ρεβάνς, ο Βραζιλιάνος χαφ τόνισε πως πιστεύει στην ανατροπή και θέλει παρέα με τους συμπαίκτες του να φέρει τους «Villains» ξανά σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Παράλληλα, ο Λουίς ανέφερε πως ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια στο πρώτο ματς, ενώ για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με τον Ροντινέι με τον οποίο είναι καλός φίλος.

Σας χωρίζουν δύο γκολ, έχετε πίστη στην ανατροπή;
«Η χρονιά ήταν εξαιρετική, έχουμε παίξει καλά, έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να περάσουμε στον τελικό».

Σας εξέπληξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς; Έχεις ίσως και ένα μεγαλύτερο κίνητρο με το χαμένο πέναλτι…
«Δεν μας εξέπληξε ο Ολυμπιακός, είχαμε αναλύσει και διαπιστώσει πόσο καλή ομάδα είναι. Νίκησαν και το άξιζαν. Τώρα όμως υπάρχουν ακόμη ενενήντα λεπτά και πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε. Είναι πολύ σημαντικό ματς για εμάς γιατί θέλουμε να φέρουμε την ομάδα σε έναν τελικό. Εγώ έχω την ευθύνη για τα πέναλτι, εάν χρειαστεί θα εκτελέσω ξανά. Ο μόνος που μπορεί να βάζει και να χάνει πέναλτι είναι αυτός που τα εκτελεί».

Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει: «Όταν μπαίνεις στο γήπεδο είσαι επικεντρωμένος σε αυτό. Η ατμόσφαιρα ενισχύει το κίνητρο. Είμαι από την Βραζιλία όπου υπάρχει φανατισμένη και θερμή ατμόσφαιρα όπως και στην Ελλάδα. Έχω μιλήσει με τον Ροντινέι, μου έχει πει πολλά καλά πράγματα για την ομάδα και τη χώρα, είναι πολύ καλός φίλος μου».

Για τον εαυτό του και τους τραυματισμούς: «Ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοια θέματα λόγω ίσως και σωματοδομής. Είχαμε προβλήματα φέτος με τους πολλούς αγώνες, αλλά τώρα θα είναι όλοι έτοιμοι για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Είμαι ευγνώμων για την Άστον Βίλα για την ευκαιρία που μου έχει δώσει, θα κάνω το παν σε αυτό το ματς για να τη βοηθήσω να φτάσει στον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x